Fantastiskt

Gårdagens träning gick åt att träna start och stopp knappen på min tok. I början var hon väldigt stretig och ville inte alls lyssna utan hon tyckte att det kändes roligare att dra på i ett högt tempo. Efter upprepade förhållningar, tempoväxlingar och sidvärtsrörelser gick det enormt bättre! Hon gick som en klocka och allting kändes super. Det är då man absolut inte vill sluta rida utan fortsätta med ett stort leende över läpparna. Dock är jag en sådan som alltid vill sluta när jag har uppnått mitt mål med träningen. Det gör att man får en positiv kick tills nästa träning! 
 
På torsdag är det hoppträning och det ser jag fram emot:)

Om mig

Jag heter Evelyn. Är 19 år och arbetar förfullt. Jag fick mitt intresse för hästar när jag var 10 år och såg på diverse barnprogram som handlade om just hästar o ryttare. Idag har jag en egen häst. Ett sto som är 8 år av rasen svenskt halvblod. Hon är tränad upp till 1.20 och tävlad i nuläget upp till 1.10. Mina planer inför i år är att få felfria resultat till och med 1.20 då hon går felfritt på träningarna. 
 
Bloggen kommer ej uppdateras dagligen, tyvärr. Jag har ett heltidsarbete + häst, kompisar och familj som tar det mesta av min tid. Men hellre genomtänkta inlägg än ihopkladdade hehe.
 
/Evelyn